X-mini Kai 2 blauw

59,95

Uitverkocht

X-mini Kai 2 blauw

59,95

Levertijd:Voor 22:00 besteld volgende dag in huis. 

De X-mini Kai 2 is een high-end portable speaker van slechts 120 gram. De Kai 2 is dankzij zijn gewicht gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Doordat je deze X-mini speaker in kan klappen als je hem niet gebruikt, past hij gemakkelijk in elke tas. Door de keramische drivers produceert de Kai 2 een helder geluid met diepe bass. Met de ingebouwde microfoon kun je de Kai 2 gebruiken om handsfree te bellen.

Out of stock

SKU: 8885005250887. Categorieën: , . Tags: , , .

X-mini Kai 2 speaker

De X-mini Kai 2 is een minispeaker van maar 120 gram. Ondanks dit lage gewicht is de Kai 2 één van de high-end minispeakers van X-mini. De Kai 2 is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen, doordat je de speaker in kan klappen als je hem niet gebruikt. De minispeaker kun je met elk apparaat verbinden door middel van Bluetooth, of gewoon met een 3.5mm audiojack-kabel (wordt meegeleverd). Het aansluiten met Bluetooth is erg gemakkelijk, de verbinding is binnen enkele seconden gelegd.

Hoge geluidskwaliteit

De speaker van 2,5 watt heeft een keramische driver. Dit zorgt ervoor dat er een helder geluid met een diepe bass geproduceerd wordt. Hierdoor is de kwaliteit ongekend voor een portable minispeaker. Met de ingebouwde microfoon kun je de Kai 2 gebruiken om handsfree te bellen. Doordat de microfoon ten opzichte van het eerste Kai-model verbeterd is, heb je nog minder last van achtergrondgeluiden als je belt. Ook is het mogelijk om je eigen koptelefoon aan te sluiten, waardoor de Kai verandert in een Bluetooth-adapter. Ideaal als je muziek wilt luisteren op je koptelefoon en je kabel niet lang genoeg is.

Lange batterijduur

De batterij van de Kai 2 is verder verbeterd. Inmiddels heeft de minispeaker een batterijduur tot wel 18 uur! Dit terwijl de laadtijd van de speaker slechts 2,5 uur is. Opladen gaat erg gemakkelijk via een standaard micro-USB aansluiting, de oplader wordt meegeleverd. Micro-USB word ook gebruikt bij een groot gedeelte van de Android telefoons. Het is daarom ook mogelijk om met een telefoonoplader de X-mini Kai 2 speaker op te laden.

X-mini Kai 2 Specificaties

Gewicht 0.12 kg
Afmetingen 5.2 x 5.2 x 6.2 cm
Merk X-mini
Model Kai 2
functie Belfunctie, Bluetooth
Kleur blauw
Aansluiting Aux, Micro USB, USB
Geluidssysteem Mono
Signaal-ruisverhouding >89db
Oplaadtijd 2,5 uur
Gebruiksduur 18 uur

X-mini Kai 2 review

Gewicht 0.12 kg
Afmetingen 5.2 x 5.2 x 6.2 cm
Merk

Model

Functie

,

Gebruiksduur

Oplaadtijd

Watt (RMS)

Geluidssysteem

Kleur