Neo Neo2go groen

74,95

Neo Neo2go groen

74,95

Levertijd: Voor 22:00 besteld, morgen in huis.

De Neo2go is een erg compacte draadloze speaker met Bluetooth, die gemakkelijk mee te nemen is. De Neo2go voorziet de ruimte van waanzinnig warm en vol geluid. Dankzij de bijgeleverde zuignap is de Neo2go gemakkelijk op een raam te plakken en min of meer in elke omgeving te gebruiken. De Neo2go draadloze speaker is ook spatwaterdicht.

Alle kleuren: Neo2go_colorss2

SKU: 0748252224316. Categorieën: , . Tags: , , .

Neo2go groen

De Neo Neo2go waterdichte Bluetooth speaker is een compacte draadloze speaker die gemakkelijk mee te nemen is. De Neo2go speaker voorziet de ruimte van waanzinnig warm en vol geluid. Dankzij de bijgeleverde zuignap is de Neo2go gemakkelijk op een raam te plakken en min of meer in elke omgeving te gebruiken. De Neo2go Bluetooth speaker is ook spatwaterdicht. Dit betekent dat deze speaker zonder problemen nat mag worden en met natte handen aangeraakt kan worden (spatwaterdicht wil niet zeggen dat het de bedoeling is om de speaker volledig onder water te dompelen). De Neo2go kan door middel van Bluetooth met iedere smartphone, tablet of pc verbonden worden. Met deze Neo2go waterdichte Bluetooth speaker geniet je overal van vol en warm geluid.

Waterdichte Bluetooth speaker onder de douche

De Neo2go is voorzien van een extra goed basweergave, het geluid klinkt warmer en voller dan veel andere portable speakers. Wanneer deze speaker op een raam wordt geplakt geeft dit een waanzinnig effect. Het raam dient dan als een soort klankkast voor de speaker. Wanneer er onder de douche een nummer wordt afgespeeld met een flinke bassline, verandert de badkamer ineens in een discotheek. Je geniet overal van het volle geluid.

Bluetooth speaker met belfunctie

De Neo2go is uitgerust met een belfunctie en een geïntegreerde microfoon. Dit maakt deze speaker geschikt om te gebruiken als carkit. Wanneer de speaker in verbinding staat met je telefoon via Bluetooth, kan zowel via de telefoon als via de speaker worden opgenomen. Op de zijkant van de speaker is een knopje waarmee opgenomen kan worden. Zo is het mogelijk om via deze speaker te bellen wanneer deze aan het raam van de auto is bevestigd. Deze unieke speaker maakt het mogelijk om je favoriete muziek af te spelen via je telefoon en kan daarnaast dus ook als carkit gebruikt worden in de auto. De Neo2go is spatwaterdicht het is daarom ook mogelijk om met deze speaker onder de douche te bellen. De Neo2go heeft een indrukwekkende batterijduur van wel 12 uur per oplaadbeurt.

Eigenschappen
• Actieve speaker met passieve radiator
• Bluetooth
• Stream alle soorten muziek direct vanaf je mobiel of tablet
• Spatwaterdicht IPX4
• Batterij: tot 12 uur
• Belfunctie met ingebouwde micofoon
• Rubber met aluminium speaker gril
• Incl. zuignap en micro-USB kabel

bluetooth  spatwater dicht  zuignap  bel functie  accu

Meegeleverd in doos
• Neo Neo2go
• 2 zuignappen
• 1.5m micro-USB naar USB kabel (de Neo2go kan ook opgeladen worden met een oplader voor Android-telefoons)

Garantie
• 2 jaar

Gewicht 0.13 kg
Afmetingen 10 x 10 x 3.2 cm
Merk

Model

Kleur

Functie

, ,

Volumeregelaar

Gebruiksduur

Oplaadtijd

Aansluiting